5 Proiecte de case mici

Într-un mic oraș din Oregon se află un mic loc cu cinci locuințe de vacanță distincte, fiecare cu farmecul ei. Ele se numesc Zoe, Atticus, Lincoln, Savannah și Scaarlett. Cu toate că parcă am vorbi de câteva persoane, ele sunt de fapt locuințe de mici dimensiuni. Sunt aranjate strategic și transformă locul într-unul perfect pentru camping. Acest sat în miniatură este localizat în Mt. Hood. Toate căsuțele se află în stare bună și sunt bine mobilate.

1. Prima căsuță se numește Zoe. Este vopsită într-un albastru deschis. La interior avem un spațiu deschis cu bucătărie, o canapea iar sus un dormitor. De asemenea este prevăzută și cu o baie. Avem de asemenea și o canapea poziționată tot jos. Este dotată cu aer condiționat și televizor.

2. A două căsuță se numește Atticus, este elegantă, robustă și modernă. Lemnul este preponderent, este lăcuit și arată foarte bine. La interior avem un living deschis cu bucătărie, baie și un dormitor. Printr-o mică scară se poate urca la al doi-lea dormitor. Bucătăria este bine mobilată și avem parte și de un televizor dar și de aer condiționat. Lambriul de lemn arată de asemenea foarte bine.

3. Cea de a treia căsuță se numește Savannah. Are un stil aparte, este vopsită în galben, albul și roșul s-au folosit în zona ferestrelor. La interior se aseamană cu Atticus. Avem de asemenea jos living, bucătărie, baie și dormitor. Iar sus al doi-lea dormitor.

4.Lincoln este numele celei de-a patra căsuțe. Este rustică și modernă. Este cea mai mare căsuță din acest sătuc. Jos avem living, baie, bucătărie și o canapea ce poate fi folosită pentru dormit. Sus avem cel de-al doi-lea dormitor. Ca și în restul căsuțelor, este dotată cu aer condiționat, televizor și toate cele necesare.

5.Scarlett este ultima căsuță, la exterior predomină vișiniul și albul. Este mai simplistă și mai mică la interior. Avem de asemenea jos bucătărie și o canapea, o baie iar sus un dormitor. Este la fel de bine mobilată ca restul căsuțelor și la fel de bine dotată.

Sper că v-au plăcut aceste căsuțe. Care este preferată voastră ?

Mai jos aveți și un video.

sursa:countryliving.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *