Amenajare biroului în dormitor

Cum poti imbina spatiul de lucru cu cel de somn si relaxare? Cele mai bune idei de amenajare a biroului în dormitor.

Foarte multe persoane sunt obligate sa munceasca de acasa in contextul pandemiei cu Covid 19, dar si mult timp dupa ce starea de urgenta si de alerta sunt declarate incheiate. In conditiile schimbarii complete a lumii moderne actuale, oamenii sunt nevoiti sa se schimbe o data cu ea, sa isi schimbe obiceiurile si sa faca difrite compromisuri pentru a obtine ceea ce isi doresc. Biroul amenajat in dormitor poate sa para pentru unii o idee proasta, avand in vedere ca aceasta camera ii indeamna mai mult la somn si visare, la relaxare si la confort, iar biroul trebuie sa fie amplasat intr-o zona in care sa le fie mentinuta atentia treaza.

Biroul in dormitor este de fapt o idee buna, deoarece este locul din casa cel mai linistit si lipsit de distractii de orice fel. O solutie foarte practica pentru un birou integrat in dormitor este renuntarea la una din noptiere in favoarea crearii unui spatiu de lucru. Biroul trebuie sa fie amenajat cat mai aproape de fereastra pentru a beneficia de lumina naturala cat mai mult timp. Compartimentarea biroului trebuie sa fie eficienta si bine gandita, astfel incat spatiul sa poata fi folosit la maxim.

Un birou in dormitor nu este o corvoada, ci este un element care se incadreaza armonios in contextul stilului utilizat pentru decorul camerei. Stilul pe care proprietarii il abordeaza pentru integrarea unui birou in dormitor poate varia, de la stilul eclectic la cel modern, de la stilul vintage la cel clasic. Biroul nu este un impediment in estetica unei incaperi, ci mai degraba este un element care aduce armonia si confortul dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *