Amenajarea unui living modern

Inima casei este livingul sau sufrageria, incaperea care joaca poate cel mai important rol, in care se strang membrii familiei si prietenii pentru a servi masa, pentru a urmari un film, pentru a discuta sau pentru a se relaxa. Livingul trebuie sa fie si cea mai spatioasa incapere din locuinta, care sa permita amenajarea unui mic birou sau a unui mic spatiu in care membrii familiei pot sa citeasca sau sa isi petreaca timpul liber in mod relaxant.

Proiectul de amenajare al unui living este destul de anevoios si de complex, mai ales pentru cei care nu au cunostinte in domeniu. cei mai multi proprietari sunt obisnuiti cu sufrageria clasica, in care din amenajare facea parte televizorul, canapeaua, fotoliile, masa si scaunele laolalta si o biblioteca masiva.

Acum, livingul poate fi amenajat intr-un mod mult mai placut si mai eficient, mai modern si mai elegant. Inainte de amenajarea unui living modern, proprietarii trebuie sa marcheze locurile unde doresc sa aseze obiectele de mobilier pentru a capata o imagine de ansamblu asupra felului in care va arata camera. Punctul de atractie trebuie ales foarte atent. Proprietarii trebuie sa gaseasca, sa defineasca, sa accentueze si sa puna in evidenta unul sau doua puncte de atractie care pot fi reprezentate de un semineu, dar si de o fereastra cu o priveliste minunata.

Cea mai importanta decizie pentru cei care doresc sa isi amenajeze in mod corect un living este amplasarea televizorului si a altor echipamente electronice. Televizorul este un element important care poate fi montat in perete sau pus pe o masuta astfel incat sa ii atraga pe toti membrii familiei in jurul lui.

Totodata, aranjarea mobilierului in living conteaza foarte mult. Proprietarii trebuie sa tina cont de faptul ca punctul de atractie din incapere trebuie sa se regaseasca in cel mai important grup de piese de mobilier, si anume canapeaua, fotoliile si masuta de cafea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *