Avantajele unei cabine de dus. Cum poate aceasta sa iti imbunatateasca viata?

Amenajarea baii trebuie sa tina cont de caracterul practic, pe langa designul modern. Unele locuinte au spatii de baie atat de reduse, incat oamenii trebuie sa se gandeasca foarte bine ce trebuie sa faca pentru a imparti spatiul in mod practic.

Din ce in ce mai multe persoane renunta la cada pentru o cabina de dus de calitate. Cabina de dus este mult mai usor de intretinut, nu ocupa mult spatiu si este potrivita pentru persoanele cu dizabilitati, pentru copii si batrani. In plus, cabinele de dus de calitate au un consum de apa mult mai mic, ceea ce inseamna ca se vor reduce mult cheltuielile cu apa calda.

Pentru a alege cea mai buna cabina de dus, oamenii trebuie sa se hotarasca asupra materialului din care este confectionata. Cabinele din otel emailat sunt rezistente in timp, dar sunt supuse coroziunii, sunt grele si greu de manevrat la montaj. Cabinele de dus din acril sunt asemanatoare celor din tabla, sunt frumoase, pot fi gasite in general pe alb si imita mai multe tipuri de materiale.

Cabinele de dus din compozit fac parte din noua generatie de obiecte sanitare, materialul fiind foarte rezistent, cu o greutate medie si sunt extrem de subtiri si de estetice, in functie de model avand doar 2 cm.

Cabinele de dus pot fi achizitionate in diferite forme si marimi pentru bai de dimensiuni mai mari sau mai mici. Clientii trebuie sa ia in calcul atat designul, cat si calitatea. In functie de optiunea lor, clientii vor avea posibilitatea sa comande cabina de dus cu usa cu balamale, cu mecanism cu pivot sau cu usi glisante, in functie de buget si de preferinte.

Cabina de dus din gresie si faianta cu usa din sticla pliabila:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *