Bucătăria pe culoarea alb

Una din cele mai populare bucatarii este cea pe culoare alba. Bucataria alba este moderna, arata impecabil, eleganta, se potriveste cu orice stil si culoarea este potrivita atat pentru bucatariile mici, cat si pentru bucatariile mari.

In amenajarea bucatariei pe alb proprietarii trebuie sa tina cont de unele aspecte, cum ar fi materialul din care este realizata chiuveta. O chiuveta din inox mai mult sau mai putin adanca se va dovedi o alegere ideala, modelele de pe piata variind in functie de necesitati.

Chiuvetele din granit sunt de asemenea foarte rezistente la pete, la caldura, la zgarieturi, sunt usor de intretinut si sunt disponbile intr-o gama variata de dimensiuni, de forme si de culori. O chiuveta din granit neagra se va dovedi alegerea ideala pentru un contrast impresionant.

In amenajarea bucatariei pe culoarea alba proprietarii trebuie sa tina cont si de timpul necesar intretinerii acesteia. O bucatarie alba creeaza o atmosfera de lumina si de spatiu. Albul induce ideea de mai mult spatiu si de mai multa curatenie, fiind culoarea perfecta pentru bucatarie. gospodinele isi vor face misiunea mai usoara daca vor alege faianta in zona de lucru a blatului unde este aragazul si chiuveta. Placile ceramice colorate sunt de preferat in detrimentul culorii albe, pe care stropii de grasime se vad imediat.

Proprietarii care aleg sa isi amenajeze bucataria alba pot alege scaune colorate sau mobilier colorat, cel putin o pata de culoare in incapere care poate fi la blat, la tapiteria scaunelor, la pernele decorative, la polite, cel putin la unul din elementele bucatariei.

Cert este ca bucataria alba este cea mai stilata, va crea senzatia de mai mult spatiu si va da oferi proprietarilor numeroase posibilitati de amenajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *