Cum amenajezi bucătăria

Una din cele mai importante criterii de amenajare a unei bucatarii de care tin cont cei mai multi proprietari este bugetul. O bucatarie frumoasa, eleganta, cu un mobilier foarte scump se poate dovedi alegerea ideala, insa ce se intampla atunci cand bugetul nu permite aceste alegeri? Oamenii pot avea o bucatarie stilata si cu un buget redus, o bucatarie simpla dar foarte frumoasa, nici prea colorata, nici prea “impopotonata”, ci mai degraba cu un stil minimalist si placut.

Stilul simplu nu costa foarte mult, este accesibil oricui si se va potrivi mai ales persoanelor care locuiesc la bloc si au bucatarii de dimensiuni reduse. Este foarte important ca oamenii sa invete sa investeasca in mod inteligent in mobilierul de bucatarie, acesta sa fie simplu si nu foarte costisitor, chiuveta spre eemplu sa fie din otel inoxidabil deoarece este extrem de eficienta, nu se sparge si nu se deterioreaza usor  si este si foarte ieftina, comparativ cu o chiuveta ceramica, ce costa mult si se poate ciobi foarte repede.

De asemenea, cei care vor sa faca o investitie buna in bucatarie fara sa cheltuiasca foarte mult trebuie sa stie ca pot organiza in mod eficient fara a cheltui foarte mult. Astfel, pot monta intre blat si corpul suspendat o sina de perete de care pot fixa suportul de vesela si suportul de tacamuri, precum si ustensilele de gatit.

Bucataria poate fi personalizata fara prea mari investitii. Faianta poate fi extrem de interesanta, in conditiile in are este pusa intre blat si corpurile suspendate, iar proprietrii evita placile de faianta cu modele aglomerate si opteaza numai pentru cele simple, intr-o culoare ce se asorteaza mobilei din bucatarie.

Nu in ultimul and, bucataria poate fi mobilata cu un buget redus in conditiile in care proprietarii aleg corpuri de iluminat deosebite, simple, modele care capteaza atentia si decoratiuni ieftine si de efect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *