De ce sa investesti intr-o piscina supraterana in curtea ta?

Una din cee mai mari provocari ale norocosilor proprietari ai unei case cu o curte suficient de mare incat sa includa si o mica piscina este alegerea piscinei potrivite. Sunt situatii in care proprietarii nu doresc sa strice amenajarea curtii sau nu au suficient de multi bani pentru a investi intr-o piscina clasica, de aceea prefera sa investeasca intr-o piscina supraterana.

Piscina supraterana le ofera acestora o oaza de relaxare in propria lor curte, fiind usor de instalat, accesibila ca si pret si extrem de eleganta. Proprietarii care doresc sa isi instaleze o piscina supraterana trebuie sa ia in calcul, in primul rand, terenul pe care va fi asezata piscina. Terenul trebuie sa fie plat, rezistent pentru a sustine greutatea piscinei umplute cu apa, sa nu fie in panta, sa nu aiba in jur ierburi sau tulpini care o pot gauri.

In plus, piscina supraterana ar trebui pozitionata cat mai aproape de o sursa de apa si de un orificiu de evacuare a apei. Piscina supraterana se poate monta usor in perioada calda si se poate demonta la fel de usor in perioada rece, are costuri mici comparativ cu piscina care necesita lucrari de constructie si excavatie, nu necesita autorizatie de constructie si are mai multe forme si dimensiuni, astfel incat proprietarii sa aleaga doar modelul potrivit.

Nu in ultimul rand, piscina supraterana se intretine foarte usor. Filtrarea apei se face simplu, spatiul fiind mic. Cu ajutorul minciogului proprietarii pot scoate frunzele cazute, filtrul pompei se va curata zilnic, iar filtrele distribuitorului plutitor vor fi schimbate constant, cu mentiunea ca si analiza nivelului PH-ului si al dezinfectantului trebuie efectuate in mod constant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *