Recomandari mască de calorifer

Proprietarii de apartamente sau de case care au optat pentru o centrala termica pentru incalzirea locuintei cu siguranta nu sunt foarte multumiti de aspectul caloriferelor pe care specialistii le-au instalat, indiferent cat de moderne ar fi acestea. Proprietarii locuintelor in care exista cel putin cate un calorifer in fiecare camera s-au gandit de multe ori la modalitati prin care le pot masca si pot crea un décor armonios si elegant in locuinta.

In ultimii ani, designul caloriferelor a evoluat foarte mult si exista foarte multe modele moderne si elegante. Cu toate acestea, caloriferele raman tot calorifere, si chiar daca sunt mascate de perdea sau de o masuta, raman vizibile. Nevoia de imbunatatire a aspectului incaperilor in care sunt prezente caloriferele ramane foarte pregnanta.

Proprietarii sunt sfatuiti de catre specialisti sa renunte la ideea de a masca un calorifer prin metodele clasice, traditionale si sa aleaga o masca de calorifer. Aceasta este un accesoriu modern si estetic ce transforma orice calorifer intr-un element decorativ elegant si armonios. Cu o astfel de masca, spatiul din incaperi capata noi valente. Pe langa rolul functional, caloriferul se poate dovedi util prin capactatea de a aduce noi spatii de depozitare atat de necesare. Pe o astfel de masca se pot aseza reviste, carti, plante sau piese decorative, redefinind spatiul ascuns de perdele sau fotolii.

Masca de calorifer se remarca prin forma eleganta si prin culoare. Selectia poate varia de la clasicul alb, la rosu, maro si negru. Masca de calorifer va fi rezistenta la umiditate si la lovituri, se poate amplasa in dormitor, living, in camera copiilor, dar si in bucatariile si baile moderne. in plus, acest accesoriu poate masca si modelele de calorifere mai vechi din fonta, in cazul in care proprietarii doresc o improspatare a decorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *